Katja Beck - Kos

Katja je po študiju kulturologije uspešno skrbela za organizacijo in izvajanje, pridobivanje javnega financiranja in odnose z javnostmi, marketing in razvoj novih projektov ter programov zbora Carmina Slovenica in Fičo Baleta, ter sodelovala pri posameznih projektih Sebastijana Horvata in E.P.I Centra, Festivala Letni oder Ruše, Festivala Ane Desetnice in drugimi. Od leta 2007 do 2010 je bila asistentka programskega direktorja Tanzhaus nrw v Düsseldorfu. Uresničila si je željo, se po 3 letih tujine vrnila v Slovenijo, kjer je zadnja tri leta uspešna vodja programa Živa Dvorišča Maribora, ki se je v letu dni delovanja razširil in dobil pomembno odmevnost v mestu in zunaj njega ter snuje pot urbanih umetniških intervencij in skupnostne umetnosti v Mariboru. Katja je prav tako članica Iniciative Živo mesto. Katja je predsednica društva in prav tako vodi projekte praticipatornih praks, mednarodnega sodelovanja in vodi EU projekte.

Nike Business